Gratis assessment!

Ben jij op zoek naar nieuwe kansen?
Beschik jij over bovengemiddeld talent? 

Voor Millennial

Aanleiding

Een Millennial is geboren tussen 1980 en 2000. 40% van de Millennials verwacht binnen één jaar en 57% binnen twee jaar van werkgever te veranderen. Een groot gedeelte van de Millennials is dus nog ‘zoekende’ in de arbeidsmarkt. ”Wie ben je en waar wil je over 5 jaar staan?” Dit zijn vragen waar Millennials vaak geen óf consistent antwoord op kunnen geven.

Onze rol

Je kunt jezelf bij ons aanmelden. Of wij sourcen, selecteren en benaderen jou of je open staat voor een carrièreswitch binnen nu en twee jaar. Vervolgens vragen we enkele gegevens op te sturen en wordt een afspraak voor een assessment ingepland. Na het assessment bepaalt MillennialTalent of je wordt opgenomen op ons platform. Daarna gaan we op basis van jouw specifieke gedragingen, wensen, behoeften en ambities op zoek naar kansen in de arbeidsmarkt.

Gevolg

Jij wordt gratis onder de loep genomen als persoon, met bijbehorende talenten en reeds opgedane competenties. Wij zijn dé sparringpartner voor jouw toekomst. Wij bieden jou kansen aan vanuit de markt, bij werkgevers die exact bij jou passen. Wij geven jou inzichten op verschillende manieren die je bij jezelf of in de arbeidsmarkt nog niet ontdekt hebt.

Neem contact op